Reynaers aluminium

Wat veel mensen misschien niet weten, is dat de keuze in aluminium vandaag de dag heel groot is. Het heeft een prachtige uitstraling en dat gecombineerd met de duurzaamheid en het comfort maakt uw keuze voor aluminium altijd goed.

 

Laat u verrassen door aluminium kozijnen!

 

Het voordeel van minimaal onderhoud en maximale isolatie zorgen voor optimaal woongenot, zonder dat er hierbij afgedaan hoeft te worden aan de mooie uitstraling van uw woning. Wij werken voor aluminium kozijnen samen met Reynaers; een betrouwbare leverancier die streeft naar hoge kwaliteit en een mooie uitstraling. Reynaers levert ons de profielen, de afwerking en het op maat maken hiervan gebeurd in ons eigen atelier, waarvoor een eigen machinepark ingericht is. Ieder kozijn wordt dus speciaal voor u op maat gemaakt. Wij zorgen voor het juiste advies en streven naar een perfecte afwerking, zo krijgt u altijd het beste resultaat.

Dankzij de juiste keuze van beglazing zorgen we standaard voor perfecte Isolatiewaarden. Er bestaan ook  beglazingen die voldoen aan specifieke eisen op gebied van warmte-isolatie, geluids-isolatie of veiligheid. Binnen ons gamma kunnen al deze hoogwaardige beglazingen in Uw aluminium ramen voorzien worden.

 

 

 

Om welke redenen kies je voor aluminium als materiaal voor je nieuwe ramen en deuren?

Wij zetten de 10 redenen op een rijtje.

 

1.LANGE LEVENSDUUR
Aluminium profielen worden niet aangetast door UV-stralen of vocht, roesten of rotten niet en trekken niet krom.

 

2.ONDERHOUDSVRIENDELIJK
Aluminium bespaart je een hoop werk. Het is een erg onderhoudsvriendelijk materiaal dat bovendien ook nooit vernist of geschilderd hoeft te worden. Het volstaat om je aluminium profielen een aantal keer per jaar te reinigen met lauw water en een niet agressief poetsmiddel (= ph neutraal).  En klaar is kees!

 

3.OPTIMALE AKOESTISCHE ISOLATIE
Aluminium profielen zijn ook perfect geschikt voor brede glasdiktes en garanderen een optimale geluidsisolatie.

 

4.MILIEUVRIENDELIJK EN ECOLOGISCH VERANTWOORD
Aluminium is 100% recycleerbaar. De recyclage van aluminium kost een minimum aan energie. En het kan zonder kwaliteitsverlies hergebruikt worden.

 

5.OPTIMALE LUCHT-, WATER- EN WINDDICHTHEID
Aluminium onderscheidt zich door zijn uitstekende thermische isolatie. Een aluminium raam isoleert prima tegen zowel de kou als de warmte en beantwoordt aan alle wettelijke vereisten inzake energie-efficiëntie.

 

6.VEILIG EN BETERE BRANDBEVEILIGING
Aluminium is door zijn stevigheid beter bestand tegen inbraken en is onbrandbaar.

 

7.LICHTGEWICHT
Aluminium is een licht materiaal. Het kan snel geplaatst worden én is tegelijk heel stevig om complexe structuren mee te realiseren.

 

8.TALRIJKE KLEUREN EN STIJLEN
Aluminium profielen van Reynaers zijn in meer dan 400 RAL kleuren en verschillende afwerkingen beschikbaar. Of het nu gaat om een functionele, renaissance of minimalistische stijl, aluminium is een prima oplossing voor elk woningtype.

 

9. PROFESSIONELE PLAATSING
De computergestuurde bewerking van de profielen en de precieze opbouw van het afgewerkt product maken een vlotte en onberispelijke plaatsing van aluminium ramen en deuren mogelijk.

 

10. GROTE RAAMAFMETINGEN
Aluminium maakt het mogelijk om hele grote – en dus ook extra zware – raampartijen te realiseren.

 

 

 

CS86 hi