Masterline 8 Functioneel

Masterline 8

Masterline 8 HI Functioneel

MasterLine 8


Met de introductie van dit nieuwe baanbrekende aluminium raamsysteem verlegt Reynaers Aluminium zijn grenzen. Masterline 8 staat voor maximaal comfort en veiligheid voor de eindgebruiker, biedt een enorme architecturale vrijheid met talrijke designvarianten en scheert hoge toppen op vlak van energie-efficiëntie.


Masterline 8 is het raamsysteem voor de toekomst. Het voldoet aan de strengste isolatie-eisen en is volledig afgesteld op de (ver)bouwnoden van hedendaagse bouwers en verbouwers. Met zijn HI en HI+  versies heeft

het Masterline 8 systeem hoogisolerende varianten die geschikt zijn voor alle types woningen: van een renovatie tot een passiefwoning!

Bovendien bestaat de nieuwe Masterline 8 reeks in 4 verschillende stijlvarianten: Functioneel, Renaissance,

Deco en Verborgen Vleugel. Die stijlen zorgen ervoor dat het Masterline 8 profiel perfect aansluit bij de stij van uw woningFunctioneel
Functioneel
Deco
Deco
Renaissance
Renaissance
Verborgen vleugel
Verborgen vleugel

Functioneel

MasterLine 8 Functioneel is een hoogwaardig raamsysteem dat talloze ontwerpopties koppelt aan de beste prestaties en ongeëvenaarde productiesnelheid in zijn klasse. Het standaard product heeft een Functioneel ontwerp, waardoor het in elke bouwstijl past.

 

Deco

MasterLine 8 Deco is een hoogwaardig raamsysteem dat talloze ontwerpopties koppelt aan de beste prestaties en ongeëvenaarde productiesnelheid in zijn klasse. Dit product is ontwikkeld om het uiterlijk van houten ramen na te bootsen, en de Deco-variant repliceert de modernere afschuiningsdetails.

 

Verborgen vleugel

Masterline 8 'verborgen vleugel' binnen de MasterLine 8 serie verbergt de vleugel achter het kader. Hierdoor ontstaat een symmetrische uitstraling in combinatie met vaste vleugels.

 

Renaissance

MasterLine 8 Renaissance is een hoogwaardig raamsysteem dat talloze ontwerp opties koppelt aan de beste prestaties en ongeëvenaarde productiesnelheid in zijn klasse. Dit product is ontwikkeld om het uiterlijk van houten ramen na te bootsen, en de Renaissance-variant repliceert de rondingen en stappen van gefreesde houten details.